Thursday, November 5, 2009

Oh My Gucci!

Pisau Cukur totally rock my purse. The best RM7 ever spent my whole life haha exaggerating habissssssssssst.


Image from Pisau Cuku fanpage.

Why Girls should watch it?
Sebab dalam itu ada banyak-banyak idaman yang kita selalu nampak dalam mimpi. Lelaki tua, hensem, kaya, single, dan STRAIGHT, beg-beg hebat, perempuan-perempuan cantik yang kita nak jadi, lelaki muda yang sweeeeeeeeet, anak datok yang hensem, lelaki bajet macho mcm gerard butler. yang penting bercuti atas kapal yang ade shopping heaven and spa. Perfect!

Why Boys should watch it?
So that diorang tahu yang bukan semua pisau cukur ni jahat. And bukan semua pisau cukur ni nak mencukur sebab Tamak! tapi kadang2 keadaan memaksa (haha emo!)

Why Gays should watch it?
Sebab ade cerita gay jugak! Both lelaki and perempuan. Oh how hotnessssss

Why Liyana Jasmay should watch it?
Because her acting sucks so sebagaimana kita semua terpaksa tengok die menggedik superimpose, die pon kne tgk jugak biar die menyesal sampai tanak belakon lagi! Haha

Why I should watch it over and over again?
Sebab cerita ini best giler dan sangat comel and skrip die sangat hebat!

Tipu gile! mesti ada yang takbest pasal cerita ini!
Yes! yang takbest ialah soundtrack die sucks, Henry Golding jadik GAY WTF! and Liyana Jasmay.

Ah what a perfect day. Rain and a good movie!

Oh, lupe nak cakap. tadi petang pegi mandi hujan kat resort. One of the good things tinggal dekat dengan pantai heeeeeeeeeee =)

8 comments:

PiNk said...

pegi x bawak aku! huh!

botolbiru said...

melayan perasaan sorg2
i know u want me/raje NOW
we are the best person who will be available in all movie genres
hahaha

roger!will watch the hotness of the movie~

Ajami Hashim said...

Salaam..

I suka ur rev ni :-)

Anonymous said...

liyana jasmay?

hey hey hey hey
aku x percaya cinta

nurul ain said...

aku kecik ati neh
konon nk tgk skali
(ke nk tgk 2kali?)

:P

hahahha~!

nurul ain said...

after watching PS: liyana jasmay mmg sucks big time! thank God ade fazura yg cute!!

mieza Arshad said...

ni yang nak pg tgk cepat cepat ni yang !

Hani said...

pink, hazirah and ain, since korg sume pon dh tgk, panas! kan haha

ajami, thx!

anon n ain, liyana jasmay? cerita kami bolehlahhhh haha

miez, now! tgk skrg jgk hhaha