Wednesday, May 29, 2013

27 Years Young

Last week was overwhelming. Went back to UTP, Adik's Convovation, went back to Terengganu, went to Kuantan for the Family Day, HKWCJ15, and of course, i turned 27 on Wednesday.

There were too many events happening, my birthday seems like a continuous celebration.

Special because I get to spend the whole week with my bunch of love, the whole family, on various occasions. And because I get to visit the places I love the most. UTP and Kuantan, I have  been missing you every second of every minute.




And extra special because I thought when I removed the birthday reminder from Facebook nobody will remember my birthday but it turns out the other way around.



Super extra special for the slideshow my mom prepared for the suprise birthday celebration during the WCJ Satu Anugerah dinner. Swear to God i don't know what have I done to feel this special.



video


Alhamdulillah have never been better.

Tuesday, May 28, 2013

Satu Anugerah Yang Terindah

Memetik kata kata pengerusi HKWCJ16;

Keluarga bukan satu beban, tapi tanggungjawab.

'Only you can make it better, put me back together' only you, Ceelo Green

Wednesday, May 22, 2013

Menyelusuri jalan kenangan

Adik had convocation at UiTM Seri iskandar so I tagged along. But the invitation was only for 2 so mama and ayah went in. I, on the other hand, decided to visit the alma meter.

There are 2 groups of my UTP friends. Ones who never wanted to go back there and ones who had their best years there.

I'm the latter one.

Extra special because I turned 27 today.  Alhamdulillah.

I miss this place everytime everyday.

Wednesday, May 8, 2013

Keep Calm and Listen To Usher


My gift for life is seeing the smile on your face
That's when all of my troubles melt away
Holding you in my arms makes the world feel like a better place
You say I love you, and I say that I love you too


Usher sings what Adam wrote. 
My life is much better now.

Post Election Syndrome

Masa-masa genting macamni elok jangan cakap banyak, elok jangan tunjuk tahu sangat. elok tak payah share apa-apa kat mana-mana benda yang entah siapa-siapa share.

Elok simpan je kat diri sendiri dan muhasabah.

Sebab kita belum tahu benda yang kita rasa betul sangat tu betul sangat ke tak. Kang tak pasal-pasal tambah saham.

Yang Pro PR sibuk share cerita blakout.
Yang Pro BN sibuk share tak ada blackout.
Quote TNB lah, gambar helikopter lah, DAP PACA lah.
Tak ada satu pon yang original source is sahih.


Yang PR tak suka Rosmah.
Yang BN tak suka Anwar.
Ape diorang ni dah buat kat korang pon I taktau.

Yang kata Rosmah menghabiskan duit rakyat ni tak ada sorang pon I jumpa kata 'I pernah jumpa Rosmah dekat Paris, dalam LV dia boleh kata 'beli semua beli semua apa ada hal ni semua duit rakyat''

Yang kata Anwar liwat ni tak pernah sorang pon bontot kene cucuk dengan dia.

So kenapa percaya cerita-cerita orang? Tambah saham?
Tak payah masuk cerita corruption. Tahu sangat korang corruption ni semua? Apa pon tak dapat.


'Tuntut kat akhirat' 'Pemerintah yang zalim pasti akan jatuh'
kata-kata ni semua sumpah. Jangan sampai termakan sumpah sendiri.

Kalah sedih, mengamuk, tunjuk perasaan.
Kata percaya Qada dan Qadar.
Kalau kita minta dan Allah izin itu Qada, kalau sebaliknya itu Qadar.
Banyak lagi boleh rujuk dalam Al-Quran.
Nak cakap banyak, tuduh orang, mengamuk tak tentu hala jangan sampai terpesong akidah.

Bak kata my cousin,


Apabila org awam naik seh nak berpolitik..seme mende dibaca nk komen..tgk thp akademik kamula dulu..jgn gak wat pandai2..sebelum ni x nmpk sgt bodoh..tapi dkt2 n selepas PRU baruni nmpk kuat sgt menyalak..mengalahkan org politik..nak unfriend kan kwn2..tp dah jd tahap prof politik ni..aku pun naik malu sbg kwn..
  



Thursday, May 2, 2013

Let this pass

I know election is a big thing, it's the nation's future blahblah.. it's my first time voting too but please

Bayern Munich just beat Barcelona 7-0 and the thrashing and trolling all got lost in all the stupid sex scandals and some 8 figured number said to be country's debt whatsoever.

MY GODDDD.
Barca fans are happily pretending as if this never happened and still pretend they are the best club with the best player in the universe.

YAHHAAA!

Fine. Fine. I let this pass with Barca but if Manchester United ever be humiliated like this NOTHING can let it pass like it never happened.

I will make the douchebags eat their own words and crawllll in humiliation.
Fuh!